Εντυπωσιακούς κήπους του Loire Valley Delightful στη Γαλλία


Κοιλάδα του Λίγηρα στη Γαλλία είναι μια θαυμάσια απόλαυση για τους λάτρεις του κήπου. Οχι μόνο μπορείτε να θαυμάσετε το θεαματικό chateaux και να δοκιμάσετε εκλεκτή γαλλική κουζίνα και καλό κρασί κοιλάδα του Λίγηρα, οι τουρίστες μπορούν επίσης να θαυμάσει μερικά καταπληκτικά κήπους. Η όλη κοιλάδα είναι πλέον μια παγκόσμια κληρονομιά που απαριθμούνται από την UNESCO.

Chateau Villandry είναι ένα στολίδι και ένα πρέπει να δούμε για κάθε ένα με ένα λαχανόκηπο που χρειάζονται κάποια έμπνευση. Chateau Chaumont στις όχθες του ποταμού Λίγηρα διαθέτει μια εντυπωσιακή διεθνή φεστιβάλ κάθε καλοκαίρι στον κήπο. Peony και αυξήθηκε εραστές θα πρέπει να επισκεφτείτε το βοτανικό κήπο στη δυτική Orchaise του Μπλουά.

Chateau Villandry χρωστά τη φήμη του για τις εξαιρετικές ενωμένος κήπους που κάθονται σε τρία επίπεδα και περιλαμβάνει ένα κήπο νερού, ένα διακοσμητικό κήπο και ένα διακοσμητικό κήπο κουζίνας. Οκτώ έργο κηπουροί στο Chateau Villandry πλήρους απασχόλησης, και των φυτών περίπου 60.000 λαχανικά και 45.000 φυτά στους κήπους της κάθε χρόνο. Villandry είναι μια δυναμική θέση, η ιστοσελίδα του πολλές δραστηριότητες, όπως τα "Φυτικά Κήπος Days", το Σεπτέμβριο, στο φεστιβάλ του καλοκαιριού, ειδικά εκθέματα και εργαστηρίων με τη κηπουροί από το πύργο.

Οι κήποι στο Chateau Villandry είναι μια ευφάνταστη εικοστού αιώνα εκ νέου δημιουργία του 16ου αναγέννηση κήπο αιώνα κάστρο. Η moated χρονολογείται από το 1536 Chateau και είχε μια επίσημη κήπο στο δέκατο όγδοο αιώνα. Το υπάρχον κήπος από τα έτη μετά το 1906 όταν αγοράστηκε από έναν Ισπανό, ο Δρ Joachim Carvallo.

Αγόρασε το ακίνητο και χύνεται ένα τεράστιο ποσό του χρόνου, χρημάτων και αφοσίωση στην επισκευή του κάστρου. Εμπνευσμένο από το Arts and Crafts κίνηση, ήθελε τον κήπο για να έχουν ένα δέκατο έκτο αιώνα χαρακτήρα. Δημιούργησε αυτό που πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι το πιο όμορφο κήπο οπουδήποτε στον κόσμο.

Οι κήποι υποδιαιρεθεί σε πολλά μέρη: ένα λαβύρινθο που κατασκευάζεται από 1.200 οξιές, κήπο κουζίνα με αρωματικά φυτά και λαχανικά, ένα διακοσμητικό κήπο με λουλούδια κοντά στο κάστρο, έναν κήπο για παιδιά με παιδότοπο, έναν κήπο νερού με μια λιμνούλα και ένα θερμοκήπιο κήπο.

Μια κληματαριά των αμπελιών οδηγεί σε ένα μεγάλο παρτέρι, το οποίο σχεδιάστηκε Κήπος της Μουσικής. Ο Κήπος της Αγάπης είναι o nthe άλλη πλευρά του καναλιού. Symbolising τις διαθέσεις της αγάπης, φαίνεται από το ορθογώνιο πύργο, αλλά είναι πραγματικά τραπεζοειδές. Ο κήπος αγάπη έχει πολύχρωμα λουλούδια και σε σχήμα καρδιάς φράκτες κουτί που ορίζονται με την πλατεία κρεβάτια αποτυπώνουν "Τραγικές Love", "άστατος αγάπη», «Δημόσια Love" και "Τρελός Love". Υπάρχει επίσης ο όμορφος κήπος του νερού με χλοοτάπητες και την ομάδα του νερού.

Αλλά το πραγματικό θησαυρό στο Chateau Villandry είναι η τελική λαχανόκηπο. Είναι Συνορεύει με espaliered μηλιές, αχλαδιές γείρει θάμνους και τα πρότυπα τα τριαντάφυλλα που συμβολίζουν τους μοναχούς οι οποίοι είχαν την τάση μετά την πρώτη περιβόλια μεσαιωνική και παρουσιάζεται σε εννέα τετράγωνα. Villandry είναι ένα φυτικό γιορτή, με ζικ-ζακ της τρελό καλλιέργειας πράσα, μπλοκ κολοκύθες φθινόπωρο, κρεβάτια των κίτρινες και πράσινες πιπεριές, τα μεγάλα μοβ κεφαλωτά λάχανα και τα αναχώματα του σέλινο όλων αναφύτευση δύο φορές το χρόνο με μια λαμπρή μάτι για τα χρώματα του εναλλαγή των εποχών.

 



Το 1934, Chateau de Villandry είχε ορίσει Historique μνημείο. Εξακολουθεί να είναι ιδιοκτησία της οικογένειας Carvallo, και ανοικτή για το κοινό. Είναι ένα από τα πιο επισκέφθηκε κάστρα στη Γαλλία. Στο σκοτάδι afer Ιούλιο η κήποι φωτίζονται από πάνω από 2000 κεριά και αυτό το πανέμορφο όραμα των κήπων συνοδεύεται από μπαρόκ μουσική από μουσικούς περιπλάνηση σε όλη τους κήπους.

Ένα διεθνές φεστιβάλ λαμβάνει χώρα στον κήπο κάθε μέρα κατά τη διάρκεια του ολόκληρου καλοκαιριού, με την αιτιολογία της Chateau de Chaumont. Κηπουροί από όλο τον κόσμο παράγουν εξαιρετικά κήπους γύρω από ένα κεντρικό θέμα, με τη χρήση της φύσης και της τέχνης για να δημιουργήσει μαζί της σύγχρονης αποτελέσματα.

Διαρκή έξι μήνες από τα τέλη Απριλίου έως τα μέσα Οκτωβρίου, περίπου 25 κήπους στο Chateau de Chaumont λάβει διαφορετικό θέμα κάθε χρόνο - από το νερό, τα λαχανικά και τα ζιζάνια με πιο εννοιολογική ποίηση. Ο Κήπος Φεστιβάλ σε Chaumont κατάρτιση διεθνείς ομάδες αρχιτεκτόνων, καλλιτεχνών και σκηνοθέτες, καθώς και οι κηπουροί και οι σχεδιαστές τοπίων.

Το θέμα για το φεστιβάλ για το 2007 είναι η κινητικότητα. Το περασμένο έτος ήταν το παιχνίδι και τα περισσότερα από τα εκθέματα ήταν άκρως διαδραστικές και μια απόλαυση για τους νέους και για τους νέους στην καρδιά.

Το βοτανικό πάρκο στη Orchaise μπορεί να υπερηφανεύεται για πάνω από 2.000 ποικιλίες φυτών από όλο τον κόσμο που κυμαίνονται από νούφαρα να ανθίζουν τα κεράσια. Είναι ιδιαίτερα γνωστός για την όμορφη σειρά της peonies και τα τριαντάφυλλα.

Η κοιλάδα του Λίγηρα δεν μπορεί να βοηθήσει να εμπνεύσει τους κηπουρούς. Ακόμη και Mick Jagger περιστοφή τραγουδιστής των Rolling Stones, τώρα είναι ενθουσιώδης κήπο στο προτιμώμενο δευτερεύουσας κατοικίας του κοντά στο Amboise. Πήρε Alvilde Lees-Milne να προσδιορίσει ένα θαυμάσιο επίσημη περιφραγμένο κήπο, κατά τη 15η αιώνα πύργο του και έχει πλέον καταστεί εντελώς μέρος του κήπου, γνωρίζοντας κάθε ενιαίο πράγμα για όλα τα φυτά, τα λουλούδια, και ο τρόπος των οπωροφόρων δένδρων είναι espaliered .

Άρθρο Πηγή: http://www.ArticleStreet.com/profile/chateau_du_guerinet-1013.html

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μελία