Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2013

Τα πρώτα κοινόχρηστα ποδήλατα στην Αθήνα είναι γεγονός!

 


Σχετικά Άρθρα Κοινόχρηστα ποδήλατα στην Καρδίτσα Κοινόχρηστα ποδήλατα στην Αθήνα «Έξυπνη» εφαρμογή αλλάζει αυτόματα τις ταχύτητες στα ποδήλατα Δημοσιογράφοι απ’ όλο τον κόσμο κάνουν «ορθοπεταλιές» στην ΚρήτηΧαρτονένιο ποδήλατο αλλάζει τις μετακινήσεις (video) Το πρώτο ηλεκτρικό ποδήλατο χωρίς αλυσίδα (video) «Απόδραση» με ποδήλατο από το Γεντί ΚουλέΣταθμός ενοικίασης ποδηλάτων στη Θεσσαλονίκη Οδηγίες για να μην σας κλέψουν το ποδήλατοΣκύλος έτρεξε 1.760 χιλιόμετρα σε αγώνα ποδηλασίας (video) Όσοι διαμένουν ή επισκέπτονται το Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου έχουν πλέον πρόσβαση σε 60 κοινόχρηστα ποδήλατα για τις μετακινήσεις και τις βόλτες τους.
Με την αρχή της νέας χρονιάς, ο Δήμος έθεσε σε εφαρμογή το ευοίωνο αυτό σύστημα, το οποίο είναι κοινόχρηστο και συμβάλλει τόσο στη μείωση ρύπων και θορύβου, όσο και στη βελτίωση της υγείας των πολιτών. Το Σύστημα Κοινόχρηστων Ποδηλάτων είναι αυτοματοποιημένο και δωρεάν.
Χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «Αστική Αναζωογόνηση 2012-2015» του Πράσινου Ταμείου, του υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.
Τα ποδήλατα μας περιμένουν στο Μοσχάτο, στους εξής πέντε σταθμούς ενοικίασης: Στην Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου (έναντι Δημαρχείου), στο σταθμό του ΗΣΑΠ στο Μοσχάτο (επί της οδού Θεσσαλονίκης), τέρμα τρόλεϊ, και στο οικοδομικό τετράγωνο 16, στην είσοδο του χώρου της διαμορφωμένης πλατείας (στη συμβολή των οδών Αθ. Διάκου & Αγ. Κωνσταντίνου). Επίσης στον Ταύρο, στο σταθμό του ΗΣΑΠ και στην πλατεία Ατταλείας.
Με το καλό και σε άλλους δήμους, μέχρι να γίνουμε Ολλανδία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου