Ιδέες για σχεδιασμό αυλής, κήπου, Roofgarden

ενδιαφέρουσες ιδέες για σχεδιασμό αυλής, κήπου, αιθρίου, roofgarden, παρμένες από σχεδιαστές από το Λονδίνο από το MyLandscapes. Είτε είστε κάτοικος της πόλης είτε του χωριού ξέρουμε ότι ο καθένας απολαμβάνει ένα μέρος όπου μπορεί να καθίσει, να χαλαρώσει και να σκεφτεί με τον εαυτό του. Έτσι, είμαστε σίγουροι ότι θα εκτιμήσετε τις όμορφες σύγχρονες βεράντες στην οροφή και τους κήπους που εμφανίζονται παρακάτω. Θα σας δώσουμε μερικές οδηγίες που θα σας βοηθήσουν να σχεδιάσετε το δικό σας τοπίο και να δημιουργήσει σκηνές στον κήπο που θα αγαπήσετε και θα απολαμβάνετε για χρόνια. Ας ξεκινήσουμε…..

Ο Φωτισμός παίζει σοβαρό ρόλο στη δημιουργία το βάθος και τη σύνθεση, θέτοντας μια διάθεση, παρέχοντας ασφάλεια και ανάδειξη μιας σχεδιαστικής τελειότητας. Ένας τρόπος για να επιτευχθεί όμορφο decor είναι να χρησιμοποιήσουμε απαλό φωτισμό για να αναδέξουμε ένα όμορφο τοίχο, με ένα γλυπτό ή ένα δέντρο.
Για μια σύγχρονες γωνείες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λευκές πέτρες ή βότσαλα ή άμμο για να δημιουργήσετε αντίθεση με τα φύλλωμα, υπογραμμίζοντας τις μορφές των φυτών και χρώματα στον κήπο σας.
Τα γλυπτά είναι ένας ωραίος τρόπος να δημιουργήσετε ένα κομβικό σημείο και να προσθέσετε το ενδιαφέρον με τα πολυτελή στυλ!
τα σιντριβάνια είναι ένας σίγουρος τρόπος για να προκαλέσουν την γαλήνη και την ηρεμία σε όλο το χώρο σας!
Πριν ξεκινήσετε, κάντε τις απαραίτητες μετρήσεις και δημιουργήστε ένα σχέδιο που θα σας βοηθήσει να κατανείμει τον προϋπολογισμό σας για τα υλικά καθώς και το σχήμα πού να τοποθετήσετε τα φυτά, βρύσες, διακοσμητικά, διαβάσεις πεζών και καθιστικό στον κήπο σας. Να ληφθεί υπόψη ο σχεδιασμός της κυκλοφορίας και πώς θα καθορίσει το διάστημα, από φράχτη, τον τοίχο,τα δέντρα, κλπ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μελία