H Proinso εγκαινιάζει on-line κατάστημα πώλησης φ/β υλικού



Το Proinso Store απευθύνεται αρχικά στις αγορές των Ηνωμένων Πολιτειών, Γερμανίας, Ισπανία και Ιταλίας και θα προμηθεύει προϊόντα των κατασκευαστών Canadian Solar, REC, SMA και Trina Solar.
Το καινούριο αυτό ιντερνετικό εργαλείο της ισπανικής πολυεθνικής απευθύνεται τόσο στους 1.811 Εξουσιοδοτημένους Εγκαταστάτες του Διεθνούς της Δικτύου όσο και στις λοιπές επιχειρήσεις και ιδιώτες που επιθυμούν να προμηθευτούν φωτοβολταϊκό υλικό.

Το κατάστημα ενημερώνεται συνεχώς τόσο σε σχέση με νέα προϊόντα όσο και σε τιμές και προσφέρει, επιπλέον, εκπτώσεις ανάλογα με το μέγεθος των αγορών, δίνοντας ταυτόχρονα τη δυνατότητα στα μέλη του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Εγκαταστατών να εξασφαλίζουν μεγαλύτερες εκπτώσεις.

Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται μέσω του PROINSO STORE μπορούν να επεκταθούν, να τροποποιηθούν ή να ακυρωθούν, ανάλογα με τη συμφωνία που θα κάνει ο πελάτης με το εμπορικό τμήμα της PROINSO και, ως εκ τούτου, οι αιτήσεις προσφορών on-line δεν υποχρεώνουν τον χρήστη να προχωρήσει στην αγορά μέχρις ότου γίνει η τελική αποδοχή της προσφοράς.

Στη διεύθυνση http://store.proinso.net τόσο οι εταιρείες που είναι μέλη του Διεθνούς Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Εγκαταστατών της PROINSO, όσο και οι άλλες τοπικές επιχειρήσεις των αναφερθέντων χωρών, έχουν ήδη πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα ηλιακών στοιχείων και μετατροπέων από τις φημισμένες μάρκες Trina Solar, Canadian Solar, REC και SMA και μπορούν να συμβουλεύονται τις προσφορές, χωρίς να χρειάζεται να δίνουν εξαρχής τα στοιχεία τους, γεγονός που μας διαφοροποιεί από άλλα καταστήματα on-line.

Το PROINSO STORE υπόκειται σε συνεχή ενημέρωση όσον αφορά στις καινοτομίες των προϊόντων και τις τελευταίες τιμές της αγοράς. Επιπλέον, το νέο κατάστημα on-line προσφέρει επιπρόσθετα πλεονεκτήματα για τα μέλη του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Εγκαταστατών της εταιρείας και εκπτώσεις ανάλογα με το μέγεθος της πραγματοποιούμενης παραγγελίας.

Όπως διευκρινίζουν εκπρόσωποι της PROINSO, στη διεύθυνση http://store.proinso.net η επιχείρηση ή ο ιδιώτης διαμορφώνει μία παραγγελία που μπορεί να επεκταθεί, να τροποποιηθεί ή να ακυρωθεί, ανάλογα με τη συμφωνία που θα κάνει ο πελάτης με το εμπορικό μας τμήμα, το οποίο θα του αποστείλει μία προσφορά. Ο εγκαταστάτης σε κάθε χώρα θα έχει ένα όνομα χρήστη και κωδικό και, επίσης, έναν ειδικό εμπορικό υπεύθυνο της PROINSO για τις συναλλαγές του. «Αυτό σημαίνει ότι η αίτηση παραγγελίας που γίνεται μέσω του εργαλείου on-line δεν υποχρεώνει τον πελάτη να πραγματοποιήσει την αγορά, παρέχοντας τη δυνατότητα για μία μετέπειτα διαπραγμάτευση με τον εγκαταστάτη όσον αφορά στις προθεσμίες παράδοσης, διαθεσιμότητα και τελική τιμή», υπογραμμίζουν.

Οι προθεσμίες παράδοσης θα προσδιορίζονται για κάθε παραγγελία ανάλογα με το ύψος της ή με τη διαθεσιμότητα του ζητούμενου υλικού. Με το νέο κατάστημα on-line η PROINSO προσφέρει μία ακόμη υπηρεσία στους πελάτες και τους Εξουσιοδοτημένους Εγκαταστάτες της, σε αρμονία με την πολιτική της ετα

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μελία