Δημοφιλή φυτά που δεν χρειάζονται Sunlight


Μήπως ζείτε σε ένα διαμέρισμα με χαμηλά επίπεδα φωτός ή να έχει γραφείο με πολύ λίγο φως, και πρέπει να βρείτε τα φυτά που δεν χρειάζονται το φως του ήλιου για να επιβιώσουν; Μην ανησυχείτε: υπάρχουν πολλά φυτά που ευδοκιμούν σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Ενώ όλες οι εγκαταστάσεις απαιτούν τουλάχιστον κάποιο φως για να φωτοσυνθέσει, είναι εδώ μερικές επιλογές για τις εγκαταστάσεις που απαιτούν πολύ λιγότερο φως.
Ειρήνη Lily (Σπαθίφυλλο)
Η μονάδα αυτή είναι εύκολα αναγνωρίσιμη από ψηλά, λευκό λουλούδι του. Σπαθίφυλλο έχει τη δυνατότητα να καθαρίσει αέρα στους εσωτερικούς χώρους των ρύπων όπως το βενζόλιο και φορμαλδεΰδη, καθιστώντας το μια μεγάλη συμβολή σε κάθε σπίτι ή το γραφείο. Είναι επίσης ένα «δείκτη» των φυτών, πράγμα που σημαίνει ότι τα φύλλα θα αρχίσουν να γέρνουν, όταν έχει ανάγκη από νερό. Να είστε προσεκτικοί, ωστόσο, όπως τα φύλλα μπορεί να είναι απαλά τοξικό αν καταποθεί.
Φιλόδενδρο
Για να δώσει το φυτό σας μία δόση του ήλιου σε κατά τα άλλα την έλλειψη του ηλιακού φωτός, μπορείτε να το πάρετε σε μια εκδρομή στο ύπαιθρο τις ηλιόλουστες ημέρες, ή μπορείτε να το παρέχει με τεχνητό φως εσωτερικών χώρων. Τα περισσότερα γραφεία παρέχουν αρκετό φως φθορισμού για να κρατήσει ζωντανό ένα φυτό.
Αφρικανική Violet (Saintpaulia)
Κάνοντας μια αφρικανική Violet στο σπίτι ή το γραφείο σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε λίγο χρώμα στο περιβάλλον σας. Όπως με τα περισσότερα φυτά που απαιτούν λιγότερο φως, αυτό απαιτεί επίσης λιγότερο νερό. Αφήστε για το φυτό να στεγνώσει πριν το πότισμα και πάλι.
Τυχερό Bamboo
Στην πραγματικότητα δεν σχετίζονται με μπαμπού, αλλά ένα μέλος της οικογένειας κρίνων, Lucky μπαμπού έχει συνδεθεί από καιρό με την πρακτική του Φενγκ Σούι. Τυχερό Bamboo βρίσκεται συνήθως στα μανάβικα ή ασιατικές καταστήματα ειδικότητας, και μπορούμε να ελέγξουμε τη διαδικασία της καλλιέργειας για να σχηματίσουν θηλιές στο στέλεχος. Ως εκ τούτου, μια πολύ ευχάριστη εργοστάσιο για να εξετάσουν. Συνήθως, Lucky μπαμπού τοποθετείται σε νερό με μεγάλες πέτρες, έτσι ώστε να εξασφαλίσει το φυτό σας παραμένει υγιές, την αλλαγή του νερού είναι μία φορά την εβδομάδα τη χρήση εμφιαλωμένου νερού.
Plant Φίδι
Στενά δεμένο με το "Μητρική Γλώσσα-σε-δικαίου", και οι δύο μονάδες έχουν ψηλά, ξίφος-όπως και ανθεκτικό φύλλα που είναι ανθεκτικές σε πολλές συνθήκες. Η διαφορά μεταξύ των δύο είναι ότι η μητέρα-σε-δικαίου Tongue έχει κίτρινες ρίγες στα άκρα, ενώ Plant Snake είναι όλα πράσινα. Εφ 'όσον δεν σας πάνω από το νερό ή ποτέ νερό, το φυτό θα επιβιώσει πλέον καμία κακουχίες.
Cast Iron Plant
Επίσης γνωστό ως το «Φύτεψε τις ποτοπολείο", αυτό το φυτό, όπως το όνομα προτείνει, είναι σχεδόν άφθαρτος! Μπορεί να σταθεί ακανόνιστη θερμοκρασίες και σπάνια πότισμα.
Φτέρη
Υπάρχουν πολλές ποικιλίες των φτέρες διαθέσιμα για συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Στη φύση, φτέρες βρίσκονται συχνά στις σκιές του δάσους. Συμμετέχουν, όμως, προτιμούν την υψηλή υγρασία, που μπορείτε να παρέχετε με μια περιστασιακή ομίχλη. Μπορεί να θέλετε να δοκιμάσετε ένα πιο εύκολο να αναπτυχθεί ποικιλία όπως Φωλιά του πουλιού φτέρη, πριν προχωρήσει στη συνέχεια πιο δύσκολο είδος όπως πολύτριχο.
Κινέζοι Evergreen (αγλαόνημα)
Αυτό είναι ένα από τα πιο δημοφιλή χαμηλού φωτισμού επιπέδου εγκαταστάσεις άμεσα διαθέσιμα. Έχει πολλά μεγάλα φύλλα και έρχεται σε πολλά διαφορετικά χρώματα. Ακριβώς να είστε βέβαιος όχι πέρα ​​από το νερό. Μέρος αυτής της δημοτικότητας φυτά είναι ότι ευδοκιμεί σε αγνοούνται.
Φωτογραφίες
  • Κλασική εσωτερικό του ένα υπνοδωμάτιο. Φυσικό φτέρη. από Stanislav Komogorov από 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μελία