ΕΝΑΣ ΦΟΒΕΡΟΣ ΚΗΠΟΣ ΣΤΟ CHATEAU DE VILLANDRY!



Το Château de Villandry είναι ένα κάστρο-παλάτι που βρίσκεται στο Villandry , στο διαμέρισμα του Indre-et-Loire, στην Γαλλία. Εδώ παλιά υπήρχε ένα αρχαίο φρούριο που ήταν γνωστό ως Colombier μέχρι τον 17ο αιώνα. Το αγόρασε στις αρχές του 16ου αιώνα ο Jean Le Breton, της Γαλλίας ελεγκτής της Γενικής Διεύθυνσης Πόλεμου, του βασιλιά Φραγκίσκο Α ‘ , ένα νέο κάστρο χτίστηκε γύρω από το αρχικό του 14ου αιώνα, όπου ο βασιλιάς Φίλιππος Β της Γαλλίας συνεδρίασε μία φορά με τον Ριχάρδου Α της Αγγλίας για να συζητήσουν την ειρήνη. Το κάστρο είναι επίσης γνωστό για τους όμορφους και λαχταριστούς κήπους του.
Ο πύργος παρέμεινε στην οικογένεια Le Breton για περισσότερο από δύο αιώνες, έως ότου εξαγοράστηκε από το μαρκήσιο de Castellane. Κατά τη διάρκεια της Γαλλικής Επανάστασης η περιουσία κατασχέθηκε και στις αρχές του 19ου αιώνα, ο αυτοκράτορας Ναπολέων το απέκτησε για τον αδελφό του Ιωσήφ Βοναπάρτη .
Το 1906, ο Joachim Carvallo αγόρασε το ακίνητο και διέθεσε ένα τεράστιο ποσό χρόνου, χρήματος και αφοσίωση, στην επισκευή του,  δημιουργώντας αυτό που πολλοί θεωρούν ότι είναι οι πιο όμορφοι κήποι του κόσμου. Οι Περίφημοι κήποι της  Αναγέννησης περιλαμβάνουν ένα κήπο με νερό, διακοσμητικά λουλούδια κήπους και περιβόλια.
Το 1934, Château de Villandry αναγνωρίστηκε ως ένα ιστορικό μνημείο. Όπως και όλα τα άλλα Châteaux της κοιλάδας του Λίγηρα, είναι ένα Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς.
Εξακολουθεί να ανήκει στην οικογένεια Carvallo. Το Château de Villandry, είναι ανοικτό για το κοινό και είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μέρη για επίσκεψη στη Γαλλία. Το 2007, το Château επισκέφτηκαν περίπου 700.000 επισκέπτες.
Κάνε κλικ πάνω στις εικόνες να τις δεις μεγάλες
I  22
1  2
3  4
7  8  27

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μελία