Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2011

Στο νέο Εκθεσιακό Κέντρο METROPOLITAN Expo
 (Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος)

Η 6η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ENERGY-PHOTOVOLTAIC '11

Από 29 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου 2011
Περισσότερες από διακόσιες πενήντα ελληνικές εταιρίες και εξήντα εταιρίες του εξωτερικού  συμμετέχουν στην 
6η Διεθνή Έκθεση ENERGY-PHOTOVOLTAIC 2011

 
Μεσούσης της πρωτοφανούς παγκόσμιας οικονομική κρίσης, μόνο αέρα αισιοδοξίας φέρνει μαζί της η 6η Διεθνής Έκθεση ENERGY-PHOTOVOLTAIC 2011, η οποία με περισσότερους από 250 εκθέτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό παραμένει στην κορυφή σαν η μεγαλύτερη αμιγής έκθεση για τα φωτοβολταϊκά και τις ΑΠΕ στη Νοτιο-Ανατολική Ευρώπη.
 
Ζωντανό κύτταρο της ελληνικής αγοράς , ο ενεργειακός κλάδος δίνει το παρόν, αυτή τη δύσκολη χρονιά, στην ανανεωμένη , αναβαθμισμένη, μοντέρνα και πιο ελκυστική  Διεθνή Έκθεση ENERGY-PHOTOVOLTAIC που πραγματοποιείται από 29 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο MetropolitanExpo.
 
Η  Διεθνής Έκθεση ENERGY - PHOTOVOLTAIC, παρουσιάζει στους επισκέπτες της όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες των Φωτοβολταϊκών , των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, των συστημάτων εξοικονόμησης ενέργειας, οικολογικής δόμησης και ενεργειακής απόδοσης κτηρίων.
Η ποιότητα και ο μεγάλος αριθμός των επισκεπτών ( το 2010 ξεπέρασαν τις 20.000) της έκθεσης, καθώς και το υψηλό επίπεδο του ανταγωνισμού, προσφέρουν σε εκθέτες και επισκέπτες την εξαιρετική ευκαιρία για την πραγματοποίηση σημαντικών εμπορικών συναλλαγών.
 
Η έκθεση- θεσμός καταδεικνύει για μία ακόμη χρονιά το δυναμικό χαρακτήρα της καταγράφοντας πραγματικό ρεκόρ χορηγιών με Χρυσούς χορηγούς την ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ και την SOPRAY NEW ENERGY, Μεγάλο χορηγό τη ΔΕΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ Α.Ε. και Χορηγούς τις εταιρίες JS SOLAR, DATA PV, KACO NEW ENERGY, RENAPPS A.E., SIEMENS A.E., SCHUECO & SOLARLOGIC.
 
Και την εφετινή χρονιά , παράλληλα με την έκθεση θα πραγματοποιηθεί και το 6ο Διεθνές Συνέδριο ENERTECHτου οποίου την Επιστημονική οργάνωση ανέλαβε η ΔΕΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ Α.Ε.
 
Το Διεθνές Συνέδριο ENERTECH, σημείο συνάντησης των ειδικών, θα φέρει σε επαφή τους εκπροσώπους όλων των κλάδων των ΑΠΕ, επιχειρήσεις, ακαδημαϊκούς, επιστήμονες, στελέχη Διεθνών Οργανισμών, του Δημοσίου και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης καθώς και όλους όσους ασχολούνται με τον κλάδο των ΑΠΕ.
H 6η Διεθνής Έκθεση ENERGY-PHOTOVOLTAIC 2011 τελεί υπό την Αιγίδα του ΥΠΕΚΑ .
 
ΧΟΡΗΓΟΙΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : SUN & WIND, TEXNIKA, REAL NEWS.
 
  Δείτε το flyer της έκθεσης.
 
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ECON3, EUROCHARITY, HKATΑΣΚΕΥΗ, ΔΕΛΤΙΟ Π.Σ.Δ.Μ-Η, TEXNIKHΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ, ALLFORDOM, ENERGYWORLD, Ο ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ, PLANTMANAGEMENT, ΠΕΔΜΕΔΕ-ΠΕΔΜΗΕΜΕ, ENERGYPRESS, SOLARENERGY, κ.α.
 
Η είσοδος για τους επισκέπτες είναι ελεύθερη και η μεταφορά από και προς το εκθεσιακό κέντρο θα γίνεται δωρεάν με πούλμαν του οργανωτή που θα σταθμεύουν στο σταθμό MetroΔουκίσσης Πλακεντίας. Συνεχής ενημέρωση παρέχεται στους ενδιαφερόμενους από την ιστοσελίδα (www.leaderexpo.gr) της διοργανώτριας εταιρίας LEADEREXPO (τηλ. 210-6141164, 210-6141223, 210-8069271)
 
 
 
                                                                

1 σχόλιο:

  1. Είναι πολύ σημαντικό να διοργανώνονται τέτοιες δράσεις, προκειμένου να ενημερώνεται ο κόσμος, γιατί το φωτοβολταικο είναι ένας τομέας που πρέπει να αναπτυχθεί στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή