Παγκάκι κήπου σε σχήμα πεταλούδας

Παγκάκι κήπου σε σχήμα πεταλούδας
Πριν από λίγο καιρό σας παρουσιάσαμε μια καρέκλα – παγκάκι για τον κήπο σας από τον Thomas Schnur. Αν σας εντυπωσίασε εκείνο το παγκάκι τότε σίγουρα θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό με το παγκάκι κήπου σε σχήμα πεταλούδας.
Όπως μπορείτε να παρατηρήσετε και από τις φωτογραφίες το παγκάκι είναι αρκετά μεγάλο σε μέγεθος, έχει το σχήμα μιας πανέμορφης και κομψής πεταλούδας και φυσικά αποτελεί μοναδική δημιουργία για τον κήπο κάθε σπιτιού. Επίσης, δεν θα μπορούσε να μην είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό υλικό, χάλυβα με γαλβανισμένο ψευδάργυρο και εποξικά φινιρίσματα για να αντέχει στις εξωτερικές καιρικές συνθήκες και να το απολαμβάνετε για πολλά χρόνια! Τέλος, το παγκάκι σε σχήμα πεταλούδας είναι διαθέσιμο σε μικρό, μεσαίο και μεγάλο μέγεθος.
Το μόνο αρνητικό όσον αφορά το συγκεκριμένο παγκάκι είναι η τιμή του η οποία αγγίζει τα 4.700$ για το μεγάλο παγκάκι, 3.700$ για το μεσαίο μέγεθος και 2.500$ για το μικρό παγκάκι.
Ανεξάρτητα της τιμής του δεν παύει να είναι ένα έργο τέχνης για κάθε κήπο!
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το παγκάκι σε σχήμα πεταλούδας μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.horchow.com.
Παγκάκι κήπου σε σχήμα πεταλούδας
Παγκάκι κήπου σε σχήμα πεταλούδας

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μελία